Skip to content

Familiedag

Zondag 23 april | 13.00 - 20.00 uur

Alle leeftijden
Entree gratis
Activiteiten voor de kids

De gehele dag zijn er activiteiten voor de kids, georganiseerd door Scouting Abbe Pierre.

Out of the Cage
Classic Rock

Laat deze ervaren rockers uit hun kooi en je hebt Out of the Cage op jouw podium staan. Een geweldige live band. Ze spelen Classic Rock met vette gitaar riffs, stuwende drums, een knorrende bas en een zanger die het publiek mee krijgt.

Out of the Cage speelt nummers van de jaren ’70 tot ’10. Hits van bands als Deep Purple, Santana, Rolling Stones, Lenny Kravitz, Bad Company, Black Crowes, Doobie Brothers en Gary Moore. Kom naar de tent voordat je te oud en te stijf bent om mee te deinen op deze golf van stevige rock. We keep the crowd rocking all night!

eLBee
Pop- & Rock coverband

eLBee is een rockcoverband met een zeer breed repertoire. Van pop tot rock, hedendaags en klassiekers. Met een mix van festival knallers weten ze elk optreden tot een feestje van herkenbaarheid te maken.

BROCK
Boerenrock band

Wij zijn Brock, ontstaan eind 2021 en Brock is een afkorting voor BoerenROCK. Onze muziek zijn rockcovers uit het boerenrock genre. Dit zijn nummers die vaak in dialect worden gezongen van bijvoorbeeld Normaal, Jovink, Bökkers en Mooi Wark. Maar ook andere Nederlandse of Engelstalige rocknummers worden gespeeld.

DJ Leon
Back To Top